Uw vertrouwde adres voor brommobielen
in de regio Tilburg – Breda – ’s-Hertogenbosch

aixam-e-city-premium

Je-Es Occasions

aixam-e-coupe-gti

Nieuwe Aixam

Ons bedrijf

Laatste nieuws van Je-Es Brommobielen

min_aixam-e-coupe-premium

“Private Lease bij Je-Es”

min_aixam-e-coupe-gti

“Rijkere uitrusting en standaard ABS”

min_aixam-city-sport

AIXAM lanceert de AIXAM City Sport

Je-Es Brommobielen, u bent welkom

AIXAM lanceert de e Truck

Service, zoals u dat gewend bent, bij JE-ES

Een 45 km auto koopt u niet zomaar, bij JE-ES begrijpen we dat. Het is belangrijk dat u precies weet welke mogelijkheden er zijn, zodat u de juiste brommobiel kiest. Wij begeleiden en adviseren u naar de brommobiel die het beste bij u past.

JE-ES is een traditioneel bedrijf waar persoonlijke aandacht en goede service nog heel normaal zijn.

Maak vrijblijvend eens een proefrit of vraag onze brochures aan om op uw gemak thuis door te nemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel zelf hier uw Aixam samen of bezoek onze showroom. Wij helpen u graag bij het vinden van uw nieuwe brommobiel.

JE-ES is de brommobiel specialist in de regio Tilburg – Breda.

Bovendien hebben we de grootste AIXAM-showroom in Brabant! Dus bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse brommobiel? Wij ontvangen u graag met goede koffie en een persoonlijk advies in onze showroom in Dongen.

Landelijke service

Woont u in de regio en bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehandse 45 km auto? Bijvoorbeeld in Oosterhout, Rijen, Waalwijk, Den Bosch, ’s-Hertogenbosch, Eindhoven, Etten-leur, Vught, Drunen, Waspik,  Goirle, Hilvarenbeek, Oirschot, Moergestel, Best, de kempen,  Alphen, Chaam, Baarle-Nassau, Boxtel, Bergen op zoom, Haaren, Udenhout, Oisterwijk, Helvoirt, Vlijmen,  Kaatsheuvel, Made, Geertruidenberg, Raamsdonksveer, Zevenbergen, Zundert,  Klundert, Hoge / Lage Zwaluwe, Wagenberg… Stap binnen!

Goed om te weten: wij bezorgen onze brommobielen door het hele land, dus ook als u van elders komt bent u natuurlijk van harte welkom.

Waarom wachten

Route van Je-es naar Tilburg

Blijf op de hoogte en ontvang tips van Gert-Jan.

Brommobiel rijden zonder autorijbewijs

U heeft geen autorijbewijs (meer), maar u wilt wel mobiel zijn of blijven?
Dat kan met een brommobiel van Aixam. 
Met uw AM-rijbewijs of het scooter- of brommerrijbewijs mag u wél een brommobiel rijden. Dit rijbewijs behoudt u als uw autorijbewijs niet verlengd is door het CBR.

Dat betekent dus ook dat je met 16 jaar een brommobiel mag rijden. Wat dacht je van de sportieve Aixam City Sport?

Veiligheid voorop

De brommobielen van AIXAM zijn uniek in design en in veiligheid. Bij Aixam staat veilig rijden voorop. Wij gaan een stap verder en stellen extreem hoge eisen aan onze brommobielen, zodat u volkomen zorgeloos in uw veilige en comfortabele AIXAM auto kunt rijden. Lees hier hoe wij de veiligheid waarborgen. Kortom, AIXAM is veeleisend als het op veiligheid aankomt. Zorg dat u dat ook bent en kies voor een AIXAM brommobiel.